Retour AliExpress

AliExpress is een webshop die over de hele wereld zeer geliefd is. Een grote hoeveelheid aan mensen kent de online webshop en er worden dagelijks dan ook talloze producten online via AliExpress besteld over heel de wereld. In principe zijn er verschillende landen waar vandaan AliExpress verzendingen doet. Tijdens het bestellen van een bepaald product kun je in sommige gevallen dan ook zelf kiezen uit welk land je wilt dat het product komt. Vaak is het zo dat het kiezen van een Europees land ervoor zorgt dat de verzendtijd een stuk korter wordt. Deze optie is er echter niet altijd. In de meeste gevallen verzenden AliExpress verkopers vanuit China. Wanneer je een via AliExpress gekocht pakketje wilt retourneren, komt hier in sommige gevallen dan ook een behoorlijk proces bij kijken. Hieronder meer over retour bij AliExpress.

Bekijk hier de informatie over retourneren >>

Meer:

Hoe werkt het pakketje terugsturen (retour) via AliExpress?

De exacte werking van het terugsturen van jouw pakketje en uiteraard het terugkrijgen van jouw geld kan behoorlijk verschillen op AliExpress. Waar je het pakketje heen moet verzenden als retouradres, binnen hoelang je je geld teruggestort krijgt en of je nog ├╝berhaupt kan retourneren verschilt over het algemeen heel erg per verkoper. Er zijn op AliExpress diverse verkopers actief vanuit verschillende landen.

Een verkoper die in bijvoorbeeld Spanje zit, zou best als retouradres een Spaanse locatie kunnen geven terwijl hij het product bijvoorbeeld niet daar vandaan heeft opgestuurd naar je. Het verzenden zelf kun je vanuit Nederland wel altijd zelf doen, maar in veel gevallen zul je voor het terugsturen wel zelf moeten betalen. Het is daarom erg belangrijk alvorens te bestellen altijd even te kijken hoe het zit met het retourbeleid van de specifieke verkoper.

AliExpress retour

Geen retouradres op AliExpress, wat nu?

Wanneer je het adres waar je jouw pakketje heen terug kunt sturen via AliExpress niet kunt vinden, is het een aanrader om contact op te nemen met de verkoper zelf. Bij het product dat je hebt aangeschaft is in vrijwel alle gevallen de eigen website van de verkoper te vinden. Via deze website heb je de mogelijkheid om als klant zijnde contact op te nemen met de verkoper.

Via deze weg kun je vragen hoe het retourbeleid in elkaar zit, waar je je pakketje heen terug dient te sturen en wanneer je het geld terug krijgt op je rekening. Wel is het zo dat het weer ontvangen van je geld op je rekening vaak behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen.

Feedback: info@retouradressen.nl

Plaats een reactie