Retour Coolblue

Je hebt een product besteld bij Coolblue. Na aflevering bij je thuis, ben je niet tevreden. Bij Coolblue mag je altijd je product retourneren. Hoe dit werkt, lees je in dit artikel. Hoe werkt het Coolblue retour beleid?

Hoe retourneer ik mijn aankoop?

Bij Coolblue kun je op twee manieren je product retourneren. Je mag het terugbrengen naar een Coolbue winkel, óf je stuurt je aankoop retour.

Kies je voor het terugbrengen naar een Coolblue winkel? Zorg er dan voor dat je dit binnen 30 dagen na ontvangst doet. In de winkel ontvang je aankoopbedragen tot een waarde van € 50 Euro direct retour. Hogere bedragen worden binnen 3 werkdagen op je bankrekening teruggestort.

Coolblue retour

Retour bij Coolblue

Kies je voor een retourzending? Ook dan geef je dit binnen 30 dagen aan Coolblue door. Eerst moet je Coolblue laten weten dat je een artikel retour stuurt. Dit doe je door het speciale retourformulier in te vullen op de website van Coolblue. Hierna ontvang je het retouradres per email van Coolblue.

Binnen 14 dagen, pak je vervolgens je retourzending stevig in en print het label met retouradres uit. Je kunt er ook voor kiezen het retouradres gewoon op de doos te schrijven. Het pakket kun je naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt brengen, óf afgeven in een Coolbue winkel. Retourzendingen zijn gratis. Je betaalt dus geen geld aan PostNL.

Let op; grote producten worden door Coolblue bij je thuis opgehaald. Of dit ook voor jouw product geldt, lees je na aanmelding van je retour in de email die je ontvangt van Coolblue.

Mag je alles terugsturen?

Niet elk product komt in aanmerking voor een retourzending. Bij gebruikssporen, kun je het product nog wel terugsturen, maar je ontvangt natuurlijk niet je volledige aankoopbedrag terug. Het product is dan namelijk in waarde verminderd en kan niet meer aan iedereen verkocht worden. Wil je retourneren? Zorg dan dat je product er net zo uitziet als bij ontvangst.

Het kan gebeuren dat je een aankoop incompleet terugstuurt, niet in de originele staat of met een beschadigde verpakking. Coolblue vermindert dan het terug te storten aankoopbedrag tot maximaal 25%. Daarnaast houdt Coolblue een extra bedrag in van € 7,50 Euro. Dit bedrag wordt gebruikt om het geretourneerde product opnieuw te koop aan te bieden.

Krijg je altijd je geld terug?

Een product dat in nieuwstaat wordt geretourneerd zal ook terugbetaald worden. Coolblue stort het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen retour op jouw rekening. Heb je afgerekend met een cadeaubon? Dan ontvang je geen geld terug maar een shoptegoed. Heb je iets omgeruild voor een goedkoper product? Dan stort Coolblue het teveel betaalde bedrag retour.

Lees hier meer:

Feedback: info@retouradressen.nl

1 gedachte over “Retour Coolblue”

Plaats een reactie