Decathlon retour

Heb je producten bij Decathlon gekocht, die je uiteindelijk toch niet wilt hebben? Geen probleem, bij Decathlon kan je heb je maar liefst 365 dagen de tijd om je product te retourneren! In dit artikel leggen wij je uit hoe je een pakket bij Decathlon terug kan sturen!

Hoe moet ik een retour aanmelden bij Decathlon?

Allereerst moet je, wanneer je een product wilt terugsturen, je retourpakket aanmelden. Dit doe je in je account. Klik in je account op ‘bestellingen’ en klik daarna op ‘retour aanmaken’. Maak op de site van Decathlon een retourlabel aan. Hier staat het retouradres op. Je kan dit retourlabel aanmaken op de website bij het kopje ‘retouren’. Plak dit label op je retourpakket. Heb je geen printer? Dan kan je het antwoordnummer met retouradres ook gewoon op de doos schrijven:

 • Antwoordnummer 2470
  6800 VJ Arnhem
  Retournummer (zodat Decathlon weet van wie het retourpakket is)

Zorg ervoor dat de verzenddoos stevig en goed verpakt is, zodat er niks kan beschadigen of kwijtraken tijdens het verzenden! Terugsturen is bij Decathlon altijd gratis. Hiervoor is wel de eis dat je de bon nog hebt (of deze op je Sportpas hebt staan) en dat je het product niet intensief hebt gebruikt.

Voor actuele retourinformatie: https://www.decathlon.nl/help/services/_/R-a-retouren

Decathlon retour

Hoelang heb ik om het product terug te sturen

In principe heb je bij Decathlon maar liefst 365 dagen om je product te retourneren! Heb je een Sportpas bij Decathlon waar de aankoop op staat? Dan kan je zelfs je hele leven lang dit artikel retourneren! Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om het retourpakket terug te verzenden.

Waar moet ik het retourpakket afgeven?

Je hebt bij Decathlon twee opties waar je je pakket retour kan laten verzenden:

 • OPTIE 1: Geef je pakket af bij een PostNL punt

De eerste mogelijkheid om je pakket van Decathlon terug te sturen, is door het pakket af te leveren bij een PostNL punt. Weet je niet waar een PostNL punt zit? Op de website van PostNL kan je het dichtstbijzijnde punt vinden door je postcode in te vullen!

 • OPTIE 2: Laat je pakket ophalen door Returnista!

De tweede mogelijkheid om je pakket retour te zenden, is om je pakket te laten ophalen door Returnista. Hiervoor moet je een ophaalafspraak maken op de site van Decathlon. Allereerst moet je aangeven hoeveel pakketten je wilt terugsturen, dit kunnen er max. 4 zijn.

Hierna moet je aangeven waar Returnista het pakket kan ophalen, dit kan dus thuis zijn, maar ook bijvoorbeeld bij je vriend of op werk! Hierna kies je een tijdsvak waarin de ophaalservice langs kan komen. Hierna kan jij de ophaalafspraak bevestigen!

Feedback op dit artikel kan toegezonden worden aan: info@retouradressen.nl.

2 gedachten over “Decathlon retour”

 1. goede dag

  ik heb 17-3-21 een pakketje aangeboden voor retour. Via de website van post nl heb ik gezien dat u deze op 18-3 heeft ontvangen. Het gaat om een ruilactie van mij kant. Ik heb echter nog geen bericht gekregen dat ik mijn nieuw product ga ontvangen

  Beantwoorden

Plaats een reactie