OMODA retour

Wat als je die super leuke laarsjes nét te krap zitten? Stel: je hebt super leuke laarsjes besteld bij OMODA maar ze zijn net te klein! Dan kan jij deze laarsjes terugsturen naar OMODA, zodat jij je geld weer terug ontvangt. Maar hoe moet ik de producten dan terugsturen? Geen paniek! In dit artikel leg ik uit hoe jij je producten kan retourneren naar OMODA.

OMOMA retour

 • STAP 1: Zorg voor een goede verzenddoos

Stop de schoenen weer netjes terug in de schoenendoos en in de verzenddoos van OMODA. Heb je deze verzenddoos niet meer? Dan kan je de schoenen ook terugsturen in een andere doos. Zorg er wel voor dat deze doos stevig is. Zorg ervoor dat de doos stevig wordt dichtgeplakt, zodat er niks uit kan vallen! Een label of etiket is niet nodig. Ook is het niet nodig om de pakbon in de doos te doen. Indien jij een deel van de bestelling retourneert, moet je de verzendkosten vergoeden. Indien jij de hele bestelling retourneert, worden de verzendkosten voor jou vergoed. Sale items kan je ook retourneren! Terugsturen kan binnen 100 dagen.

 • STAP 2: Geef de doos af of laat de doos ophalen!

Je hebt bij OMODA verschillende opties om je retourpakket terug te sturen:

Het pakket thuis laten ophalen door DHL

Je kan bij OMODA je pakket laten ophalen door DHL. Maak via de website van OMODA een afhaalopspraak. Wanneer je deze afspraak hebt gemaakt, ontvang je hiervan een bevestiging in de mail. Wanneer je het pakket aan de bezorger hebt meegegeven, krijg je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed! Dit is het bewijs dat jij je pakket hebt meegegeven aan de bezorger. Wanneer het pakket OMODA heeft bereikt en de retour is verwerkt, ontvang jij je geld terug. Hier ontvang jij een mail van.

Het pakket afgeven bij DHL punt

Je kan er ook voor kiezen om het pakket zelf af te geven bij een DHL-punt. Je kan op de website van OMODA, maar ook op de website van DHL het dichtstbijzijnde DHL-punt opzoeken door je postcode in te vullen. Nadat jij je pakket hebt afgeleverd bij het punt krijg je een afgiftebewijs. Bewaar dit bewijs goed, dit is het bewijs dat jij je pakket hebt afgeleverd.

Wanneer het pakket OMODA heeft bereikt (duurt vaak 1-3 werkdagen) en de retour is verwerkt, ontvang jij je geld terug. Hier ontvang jij een mail van.

OMODA retour

Het pakket afgeven in een OMODA winkel

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het pakket te retourneren in een OMODA winkel. Op de website van OMODA kan je de dichtstbijzijnde winkel vinden. Geef de schoenendoos af bij de kassa. Je krijgt bij de kassa het afgiftebewijs. Bewaar deze goed! Dit is het bewijs dat jij je pakket hebt teruggestuurd naar OMODA!

Een vervoeder naar keuze

Natuurlijk kan jij je pakket ook via een andere vervoerder terugsturen. Let er wel op dat deze verzendkosten bij het versturen voor eigen rekening komen. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van het goede retouradres.

Het retouradres is:

 • Omoda
  Ruigendijkweg 1
  4301 RX ZIERIKZEE

Meer:

Feedback: info@retouradressen.nl

3 gedachten over “OMODA retour”

 1. Ik stuur de laarzen terug!! Mooie laarzen maar! ik krijg ze met geen mogelijkheid
  aan jammer, je kon niet zien op de foto dat er geen rits in zit gr Ricky

  Beantwoorden
 2. In de mooie trui zat een steekje los daarom wilde ik hem retour zenden met de afhaal service via DHL.
  Afspraak gemaakt en de trui zou 31 April tussen 13.50 en 15.50 worden afgehaald.
  De hele middag gewacht maar geen DHL. Nu wil ik hem opnieuw verzenden maar als ik de productcode in geef dan volgt er geen afspraak meer voor DHL.
  Dus toch niet zo’n goede service.
  Met vr.groet ,
  G. Schraets

  Beantwoorden
 3. Ik betaal met klarna.Heb enkele producten retour gestuurd ;een paar te klein gezonden schoentjes..maat 27 in doos van maat 29 en een paar schoenen maat 39,tommy hilfigher.Omdat ik niet als geregistreerd besteld heb,maar zonder account kan ik niet verifiëren en zien wat ik nu betalen moet.Erg lastig.

  Beantwoorden

Plaats een reactie