Retour Scapino

Heb je een product gekocht bij Scapino en ben je er toch niet helemaal blij mee, bijvoorbeeld omdat het niet past of omdat je liever een andere variant of kleur wilt? Dan kun je je bestelling gedeeltelijk of volledig retourneren naar Scapino! Dit kan overigens op meerdere manieren: in je plaatselijke winkel, door je bestelling te retourneren naar de Scapino webshop of door je product terug te sturen via een pakketdienst. Afhankelijk van je keuze kan dit gratis of tegen betaling. Lees snel verder om meer te weten te komen retour Scapino.

Hoe werkt het retourneren naar Scapino?

Retouradres bij terugsturen per post

Het retourneren van één of meerdere producten kun je gewoon doen in lokale Scapino-filiaal. Heb je hier geen tijd of gelegenheid voor? Kies dan voor het terugsturen per post. De meest handige manier is in dit geval het opsturen van je retourzending naar het PostNL antwoordnummer van Scapino. Het retouradres hiervan is:

 • Scapino Webshop
  Antwoordnummer 243
  9400 VB Assen

Kies je voor terugsturen via een pakketbezorgdienst van jouw voorkeur? Gebruik dan het volgende adres:

 • Modexpress
  T.a.v. Scapino Webshop
  Vossenbeemd 111G
  5705 CL Helmond

Retour Scapino

Kosten van retour bij Scapino

Als je niet zit te wachten op extra kosten bij het retourneren van je volledige of gedeeltelijke bestelling raden we je aan om te kiezen voor terugbrengen in de winkel. Je kunt je product(en) namelijk gratis retourneren in alle Scapino filialen. Dit is mogelijk voor zowel online aankopen als aankopen die je in een fysieke Scapino-winkel hebt gedaan.

Kun je niet naar een Scapino-filiaal gaan voor het retourneren van je product? Dan is terugsturen via het antwoordnummer de meest voordelige optie. Je betaalt dan slechts een bijdrage van € 3,95 voor het retourneren. Dit bedrag wordt afgehaald van het totaalbedrag dat je teruggestort krijgt. Het terugsturen van je bestelling via een pakketbezorger is de meest prijzige optie. Dit is mogelijk vanaf zo’n € 7,25.

Hoe lang duurt het retourneren?

Het meest eenvoudig is retourneren via een Scapino-winkel. Je gaat gewoon langs en krijgt gelijk je geld terug of kunt je product direct inruilen voor een ander item. Het terugbrengen van je bestelling kan tot 30 dagen na de aankoop. Bij het terugsturen van je product(en) via een pakketdienst of het PostNL antwoordnummer geldt dezelfde retourtermijn. Wel moet je rekening houden met een langere bezorgtijd op het retouradres. Het kan dan ook wat langer duren totdat je je geld krijgt teruggestort op je rekening. Gemiddeld bedraagt dit zo’n 2 à 3 werkdagen.

Overigens kun je je bestelling niet de via webshop ruilen. Kijk dus goed naar je wensen en de diverse mogelijkheden omtrent retourneren bij Scapino.

Ga voor actuele retourinformatie naar de website van Scapino.

Meer over retourneren:

Feedback: info@retouradressen.nl

Plaats een reactie