Retour Stradivarius

Een kledingstuk in een verkeerde maat gekocht? Retourneren kan bij Stradivarius. Heb je een kledingstuk bij Stradivarius gekocht en blijkt deze net de klein of te groot te zijn? Dan kan je deze eenvoudig retourneren. In dit artikel leg ik jou precies uit hoe je je pakket van Stradivarius kan retourneren.

Hoe stuur ik mijn pakket retour naar Stradivarius?

Om een pakket terug te sturen is het belangrijk dat je een Stradivarius account hebt. Hier kan jij je retour aanmelden. Op de website kan dit kan bij het kopje ‘droppoint-retour’, je kan ook je retour aanmelden via de app. Kan je op de een of andere manier niet meer bij Stradivarius account? Stuur dat je items retour in de winkel.

Hier is registratie niet voor vereist en heb je alleen je kassabon voor nodig. De bon is naar je mail gestuurd, samen met de bestelbevestiging. Je hebt bij Stradivarius 1 maand de tijd, vanaf de dag van de verzending, om de bestelling terug te sturen. Stop de spullen weer terug in de doos en plak het etiket met het retouradres erop.

Stradivarius retour

Waar moet ik het pakket wegbrengen?

Bij Stradivarius heb je twee opties waar je je retourpakket naar toe kan brengen:

Retourneer de bestelling in de winkel

De eerste optie is dat je je bestelling retourneert in de winkel. Via de website of de app kan jij je kassabon downloaden in je account. Lever je pakket af in de winkel en laat de kassabon scannen bij de kassa (vanaf je telefoon, maar je kan de bon ook uitprinten), klaar is kees! Let op: je kan je bestelling alleen maar terugsturen in het land waar je ook de aankoop hebt gedaan. Je hebt bij het retourneren in de winkel geen retouretiket nodig (wel een kassabon).

Geef de bestelling af bij een Dropp off punt

De andere mogelijkheid is dat je je bestelling bij een Droppoint retour stuurt. Hierbij is wel de eis dat je de bestelling hebt laten bezorgen bij een dropping of hebt laten thuisbezorgen. Zo kan je een aankoop in de winkel niet terugsturen via deze mogelijkheid. In je Stradivarius account kan je je retourpakket aanmelden en aanvragen.

Wanneer dit hebt gedaan ontvang je in je mail een etiket. Op dit etiket staat het retouradres. Plak dit etiket op de doos en lever je pakket af bij een Droppoint.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer Stradivarius jouw retourpakket heeft ontvangen, worden alle geretourneerde items gecontroleerd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat gedragen of gebruikte producten worden teruggestuurd! Nadat jouw pakket door deze check is heen gekomen wordt jij terugbetaald op dezelfde manier waarop jij de aankoop hebt betaald. Dit terugbetalingsproces duurt maximaal 14 dagen.

Meer:

Feedback: info@retouradressen.nl

26 gedachten over “Retour Stradivarius”

 1. Jullie zouden het QR systeem ook gewoon moeten invoegen bij het afleveren van een retour pakket bij de post.nl of een van de andere punten waar dit kan, de Zara doet dit ook. Het printen van een retour bon is helemaal niet nodig, als er wat moet worden opgeplakt zou het in de QR-code worden gescand en vervolgens door de post.nl of een ander bedrijf waar dit mogelijk is, te worden geprint.

  Beantwoorden
 2. Ik had geen account toen ik had besteld. Nu kan ik niet retourneren. Ik heb inmiddels een account aangemaakt en je zou die bestelling daar alsnog aan toe kunnen voegen maar dit werkt niet. Waardeloos. Ben er inmiddels al minimaal een half uur mee bezig. Ik kan overigens ook geen droppoint retour kopje vinden…

  Beantwoorden
 3. wat een frustratie bij een retour aanvraag, jullie mogen wel eens met de tijd mee gaan, bij een retour mail gelijk een QR code meesturen, of een retour etiket bij een geleverd artikel meesturen.

  Hier bestel ik in ieder geval niets meer.

  Hoop dat in ieder geval het geld binnen 14 dagen wordt terug gestort

  Beantwoorden
 4. Moet je het etiket dat je krijgt als je via de mail als je online hebt besteld ook uitprinten? Ik heb geen printer maar wil het wel graag terugsturen

  Beantwoorden
 5. Slecht geregeld ….
  Qr werkt niet bij dhl en postnl.
  Moet drop point zijn en is bijna niet te vinden.
  Kortom slecht stradivarius
  En zoek je rot

  Beantwoorden
 6. Echt waardeloos geregeld dit. QR werkt niet bij DHL en Post.nl
  Geen droppoint in de buurt, moet dus eerst kilometers rijden.
  Kortom, hele slechte reclame dit, ik bestel hier nooit meer.

  Beantwoorden
 7. Ik wil een broek terugsturen en het lijkt erop dat je alleen kan retouren wanneer je een account hebt???

  Terwijl er eerder stond dat je ook als gast kan retouren.
  Maar wanneer je dat invult ontvang ik simpelweg géén code in de mail!

  Ik word hier echt boos om.

  Daarna toch een account gemaakt maar die koppelt eerdere bestellingen niet .

  Hoe moeilijk is het je klant makkelijk te maken en er direct een retourlabel bij te voegen??
  Ik ga mijn geld terugkrijgen want ik rust niet voordat het geregeld is.

  Teleurstellende eerste ervaring met Stradivarius.

  Beantwoorden
 8. ik krijg na het invullen email adres en tel nr , geen code terug .
  via de app lukt het retourneren ook niet er staat niets in .
  op email wordt ook niet gereageerd .

  nooit meer stradivarius .

  Beantwoorden
 9. heeft iemand een retouradres?

  ik krijg geen verificatiecode als ik deze aanvraag op de website.
  heb inderdaad ook zonder account besteld..
  al 3 dagen bezig om een code per sms te krijgen maar ontvang niets!

  Beantwoorden

Plaats een reactie