Retour Wehkamp

Wehkamp is een erg bekende webshop waar mensen vanuit heel Nederland dagelijks diverse producten bestellen. Wehkamp heeft voor vrijwel iedereen wat en het assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Zo zijn er kleren van talloze merken voor zowel heren als dames, er zijn accessoires en spullen voor baby’s, maar het assortiment van de webshop bevat ook huis- en tuinspullen. Daarnaast zijn ook de cadeaus die worden verkocht erg populair. Ondanks het feit dat Wehkamp dagelijks talloze klanten tevreden stelt, zijn er uiteraard altijd wel een aantal gevallen waarbij het voor de klant nodig is, of zijn of haar wens is, het pakketje terug te sturen en het geld dat hiervoor is betaald terug te krijgen. Dit principe heet retourneren. Het is uiteraard mogelijk bij Wehkamp indien je bijvoorbeeld een kapot of incompleet pakketje hebt ontvangen, of als je wilt ruilen of ontevreden bent je pakketje terug te sturen, maar hoe werkt dit precies?

Hoe werkt retour sturen naar Wehkamp?

Het terugsturen van jouw pakketje naar de afzender, in dit geval naar Wehkamp is gratis. De eerste stap die je moet nemen om je pakketje terug te sturen is het aanmelden van de retour bij Wehkamp zelf. Dit doe je online via de website. Nadat je hebt vermeld het pakketje terug te sturen en nadat je het retouradres hebt, breng je het pakketje naar een DHL servicepunt. De bedoeling is dat je het liefst alles terug stopt in de verpakking waarin je het hebt ontvangen.

Het is een gratis verzending en je hoeft om te bevestigen dat dit gratis is bij het servicepunt geen extra sticker erop te plakken. Als je alles terugstuurt in de verpakking waarin je het hebt gekregen, zorgt het label dat zich op het pakketje bevindt er al voor dat de verzending gratis zal zijn. Je zult bij het servicepunt een track & tracé krijgen en het pakket zal naar het retouradres gaan. Jouw geld krijg je binnen gemiddeld een week teruggestort op je rekening.

Wehkamp retour

Ophalen plus

Naast de standaard retour regels biedt Wehkamp ook een betere service bij het retourneren. Dit heet namelijk ophalen plus. Bij ophalen plus is het zo dat een medewerker van Wehkamp het pakketje bij jou aan de deur afhaalt. Je betaalt €5,95 en hier tegenover worden een jaar lang al je retouren bij jou thuis opgehaald.

Een groot voordeel is dat het pakketje altijd wordt opgehaald in een tijdvak die jou goed uitkomt. Ook is ophalen mogelijk in de avonden en bijvoorbeeld op zaterdag. Voor veel mensen is dit een grote pluspunt.

Feedback: info@retouradressen.nl

Meer:

5 gedachten over “Retour Wehkamp”

Plaats een reactie